Maskerad med filmkaraktärer

Ett roligt tema på maskeradfesten eller personalfesten kan vara "klä ut sig till en filmkaraktär". Förslag på roliga karaktärer kan vara Darth Vader, He-Man, Top Gun, Spiderman, South Park eller Borat.

Kändistema maskerad

Ett roligt tema på maskeradfesten eller personalfesten kan vara "klä ut sig till en kändis". Förslag på roliga kändisar kan vara Elvis, Lady Gaga, Pamela Andersson, Britney Spears och Marilyn Monroe.


Maskerad tips på nätet


Är du bjuden på maskerad eller skall du gå på temafest med jobbet? Surfa runt på våran maskeradblogg och få roliga maskerad tips, förslag och idéer på roliga maskeradkläder, dräkter, utklädnad och förklädnad som du kan köpa online på nätet.

Tjock Pirat Maskeraddräkt


Tjock Pirat Maskeraddräkt består av en helkroppsoverall med fastsydda detaljer som vit t-shirt, lila väst och bälte över bröst och runt midjan. Skoöverdrag och pirathatt med svart hår och rött band ingår.

Tjock Pirat maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 599 kr.

Little Britain Lou Peruk

Little Britain Lou peruk. Officiellt licensierad av Granada Ventures.

Lou peruk finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 99 kr.


Little Britain Vicky Pollard Peruk

Little Britain Vicky Pollard peruk. Officiellt licensierad av Granada Ventures.

Vicky Pollard peruk finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 159 kr.

South Park Chef Maskeraddräkt

Uppblåsbar South Park Chef Maskeraddräkt består av en helkroppsoverall med blå byxor och röd tröja med ett tryckt vitt förkläde och bruna armar. Förklädet har "CHEF" tryckt på framsidan. Ingår gör också ett integrerat huvudstycke komplett med tryckt hår, ögon, mun och kockmössa samt ett par matchande bruna vantar.

South Park Chef Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 749 kr.

South Park Kenny Maskeraddräkt

Uppblåsbar South Park Kenny Maskeraddräkt består av en orangefärgad helkroppsoverall med ett integrerat huvud med en tryckt huva, ansikte och ögon. Ingår gör även ett par matchande oranga handskar.

Kenny Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 749 kr.


South Park Cartman Maskeraddräkt

Uppblåsbar South Park Cartman Maskeraddräkt består av en helkroppsoverall med bruna byxor och röd jacka med knappar. Ingår gör också ett integrerat huvudstycke komplett med ögon, mun och mössa samt ett par matchande gula vantar.

Cartman Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 749 kr.Maskerad, Maskeradkläder, Maskeraddräkter på Maskeradkostymer.com

Här hittar du tips, hjälp, inspiration och förslag på maskeradkläder, maskeraddräkter och maskeradkostymer och utklädnader till maskerad och halloween som du kan köpa online på nätet! Surfa runt på våran sida och få tips, inspiration och idéer på utklädnader till maskerad!

Copyright © Maskeradkostymer.com 2010-2012.

RSS 2.0