Krokodil Maskeraddräkt / Maskeradkostym

Krokodil Maskeraddräkt inkluderar en grön heldräkt med luva som liknar en krokodil! Finns i storlek: One size (passar de flesta). Tillverkad i 100% Polyester.

Krokodil Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.


Ölflaska Maskeraddräkt / MaskeradkläderÖlflaska Maskeraddräkten inkluderar en brun heldräkt som liknar en ölflaska! Passar perfekt på vilken maskerad som helst!

Ölflaska Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 299 kr.

Banan Maskeraddräkt / MaskeradkostymBanan Maskeraddräkten inkluderar en gul heldräkt som liknar en banan!

Banan Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Elegant Piratkvinna Maskeraddräkt

Elegant Piratkvinna Maskeraddräkt, inkluderar en vit klänning med fastsydd jacka i färgerna guld och lila. Matchande boot cuffs till skorna ingår.

Elegant Piratkvinna Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

70-tals Disco Maskeraddräkt / Maskeradkläder

70-tals Disco Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsoverall i denim med en fastsydd skjorta. Finns i storlekarna: Medium och Large. Tillverkad i 100% Polyester.

70-tals Disco Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Solglasögon Disco 80-taletTillbaka till 80-talet! Silverfärgade solglasögon med brun/orange glas. Perfekt till Disco eller Hippie dräkten!

Solglasögon Disco 80-talet finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 69 kr.Maskerad, Maskeradkläder, Maskeraddräkter på Maskeradkostymer.com

Här hittar du tips, hjälp, inspiration och förslag på maskeradkläder, maskeraddräkter och maskeradkostymer och utklädnader till maskerad och halloween som du kan köpa online på nätet! Surfa runt på våran sida och få tips, inspiration och idéer på utklädnader till maskerad!

Copyright © Maskeradkostymer.com 2010-2012.

RSS 2.0