Honey Monster Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Honey Monster Maskeraddräkt inkluderar en röd jacka med dragkedja, mask som täcker hela huvudet, gula fluffiga handskar och matchande skoöverdrag. Finns i storlek: One Size (vuxenstorlek). Inkluderar: mask, jacka, handskar och skoöverdrag. Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Honey Monster Food™ produkt.

Honey Monster Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 599 kr.

Katten Jess Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Jess Maskeraddräkt inkluderar en svart/vit helkroppsoverall med ett huvudstycke som liknar en katt. Känd från tv-serien Postman Pat! Finns i storlek: One Size (vuxenstorlek). Inkluderar: Helkroppsoverall med huvudstycke. Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Woodland Animation Ltd.™ produkt.

Katten Jess Maskeraddräkt
finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Gormit Hund Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Gormit Maskeraddräkt inkluderar en beige helkroppsoverall med ett huvudstycke som liknar en hund. Finns i storlek: One Size. Inkluderar: Helkroppsoverall med huvudstycke. Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Aardman/Wallace & Gormit Ltd™ produkt.

Hunden Gormit Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

E.T Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

E.T Maskeraddräkt inkluderar en långärmad röd huvjacka med dragkedja. Till dräkten ingår även en latexmask och ett par ljusbruna latexhandskar i gummi med tre överdimensionerade fingrar på varje hand. Detta är en officiellt licensierad Universal Studios™ produkt.

E.T Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 649 kr.

Brüno Bodysuit Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Brüno Bodysuit Maskeraddräkt inkluderar en rosa helkroppsdräkt med bröstvårtor, penis och skoöverdrag. Köp till peruk för en komplett outfit. Finns i storlek: One size (passar de flesta).

Bruno Bodysuit Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Rambo Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Rambo Maskeraddräkt inkluderar en cremefärgad topp med muskelstoppning i armar och bröst, en svart väst och ett par bruna militärbyxor med fuskfickor på benen. Finns i storlek: One size (passar de flesta). Inkluderar: Muskelbröst, väst, byxor, peruk, pannband, patronbälte och dogtags. Detta är en officiellt licensierad Rambo™ produkt.

Rambo Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 749 kr.

Love Guru Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Love Guru Maskeraddräkt inkluderar en lång gul klänning, ett par gräddfärgade byxor, en matchande blomsterkrans och två halsband. Finns i storlek: One size (passar de flesta). Inkluderar: Klänning, byxor, blomsterkrans och halsband. Detta är en officiellt licensierad Love Guru™ produkt.

Love Guru Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Hajattack Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Hajattack Maskeraddräkt inkluderar en grå helkroppsdräkt komplett med fenor, ögon och tänder i tyg. Simglasögon medföljer. Finns i storlek: One size (passar de flesta).

Hajattack Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Kapten Krok Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Kapten Krok Maskeraddräkt inkluderar en lila kostym med jacka, väst med fastsytt bälte, byxor och en pirathat.

Kapten Krok Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 599 kr.

Mad Hatter Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Mad Hatter Maskeraddräkt inkluderar en grön, lila och vitt dräkt med grön byxor, rosa hög hatt, lila lång jacka med fastsydd vit skjorta, rosa krage och matchande halsduk.

Mad Hatter Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Alice i Underlandet Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Alice i Underlandet Maskeraddräkt inkluderar en ljusblå klänning med vitt förkläde, pannband, bälte och strumpor.

Alice i Underlandet Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Kravlande Spöke - Rekvisita till halloween

Rekvisita till maskerad

Kravlande spöke med lysande ögon och ljud. Aktiveras enkelt med en knapptryckning på baksidan. Fakta Drivs av 2 x AA-batterier (ingår).

Kravlande Spöke finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 349 kr.

Pirat Kapten Blackheart Maskeraddräkt

Maskeradkläder

Pirat Kapten Blackheart Maskeraddräkt inkluderar långa röda kappa med guld flätade detaljer och blanka knappar, breda vikta muddar och ett fast sytt vitt ärm krås, vitt krås att ha runt halsen, brett brunt bälte med mässingsfärgat spänne och en matchande pirathatt.

Pirat Kapten Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Prinsessan Fiona Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Prinsessan Fiona Maskeraddräkt inkluderar en lång mörkgrön klänning med guldsömmar runt skuldrorna, muddar och urringning. Medföljer gör även en karakteristisk peruk samt hårband med gröna öron i PVC-material. Finns i storlek: Small och Medium. Inkluderar: Klänning, peruk och pannband med öron. Detta är en officiellt licensierad Shrek™ produkt.

Prinsessan Fiona Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 499 kr.

Uppblåsbar Clown Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

En uppblåsbar clowndräkt i unisex "one size" modell. Dräkten kräver 4 stycken AA batterier och "blåser" upp sig själv. Dräkten skall blåsas upp efter det att du satt på dig den. Instruktioner medföljer vid leverans. Mössan/hjälmen ingår i dräkten.

Uppblåsbar Clown Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

1700-tals kostym Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Fint sydd 1700-talskostym med många detaljer. En storlek passar alla (vuxna). Materialet är 100% polyester. Innehåller: Topp med krage, kjol och underkjol.

1700-tals kostym Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

FBI-agent Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

FBI-agent Maskeraddräkt inkluderar en svart helkroppsbody med ärmar och krage samt FBI tryckt med vita bokstäver på bröstet. Ingår gör även ett svart skärp samt en svart keps med "FBI" tryckt på framsidan.

FBI-agent Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Skelettklänning Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Maskeradkläder

Skelettklänning Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med tryckt vitt skelett. Klänningen har även svarta långa ärmar med tryck på. Finns i storlek: One size (passar de flesta).

Skelettklänning Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 199 kr.

Black Cat Maskeraddräkt

Maskeradkläder

Black Cat Maskeraddräkt inkluderar en kort svart klänning med fluffiga kanter. Ingår gör även en svans och matchande diadem med kattöron.

Black Cat Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.Maskerad, Maskeradkläder, Maskeraddräkter på Maskeradkostymer.com

Här hittar du tips, hjälp, inspiration och förslag på maskeradkläder, maskeraddräkter och maskeradkostymer och utklädnader till maskerad och halloween som du kan köpa online på nätet! Surfa runt på våran sida och få tips, inspiration och idéer på utklädnader till maskerad!

Copyright © Maskeradkostymer.com 2010-2012.

RSS 2.0