Chucky Maskeraddräkt

Chucky Maskeraddräkt
Chucky Maskeraddräkt inkluderar ett par blå byxor med röda knappar och texten "Good guys" tryckt på framsidan. Dessutom ingår en randig långärmad tröja och en Chuckymask med rött hår.

Chucky Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 699 kr.

Hellboy Maskeraddräkt

Hellboy Maskeraddräkt

Hellboy Maskeraddräkt inkluderar en lång brun kappa, en röd Hellboy mask, en matchande röd arm och ett Hellboy bältesspänne. Finns i storlek: One size (passar de flesta). Inkluderar: Rock, mask, arm och bältesspänne. Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Hellboy™ produkt.

Hellboy Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 699 kr.

Draculacape

Draculacape
Draculacape är perfekt till maskeradfesten. One size (för vuxna). Materialet är 100% polyester. Innehåller: Cape med krage.

Draculacape finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 99 kr.

Djävul Budget Maskeraddräkt

Djävul Budget Maskeraddräkt
Djävul Budget Maskeraddräkt inkluderar en svart kåpdräkt, rött tygbälte och en röd cape med huva. Ingår gör även en läskig djävulsmask.

Djävul Budget Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Cowboy Desperado Maskeraddräkt

Cowboy Desperado Maskeraddräkt
Ta dig tillbaka till Vilda Western för en kväll.

Cowboy Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 399 kr.

Pirat Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Pirat Maskeraddräkt

Oavsett om du gillar att plundra till sjöss eller på nätet så är detta dräkten för dig! En storlek passar alla (vuxna). Materialet är 100% polyester. Innehåller: Väst, Byxor, Bälte och Hårband.

Pirat Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.

Kines Maskeraddräkt - Maskeradkläder

Kines Maskeraddräkt
Klä dig som en riktig kines för en dag! En storlek passar alla (vuxna). Materialet är 100% polyester. Givetvis tillverkad i Kina. Innehåller: Skjorta, Byxor, Hatt och Bälte.

Kines Maskeraddräkt finns att köpa hos Etrendstore.se och kostar 249 kr.Maskerad, Maskeradkläder, Maskeraddräkter på Maskeradkostymer.com

Här hittar du tips, hjälp, inspiration och förslag på maskeradkläder, maskeraddräkter och maskeradkostymer och utklädnader till maskerad och halloween som du kan köpa online på nätet! Surfa runt på våran sida och få tips, inspiration och idéer på utklädnader till maskerad!

Copyright © Maskeradkostymer.com 2010-2012.

RSS 2.0